Ässät ja Ilkka Santahuhta laajamittaiseen yhteistyöhön
24.8.2018 9:01 Uutiset / Porin Ässät ry

Ässät ja Ilkka Santahuhta ovat sopineet laajasta yhteistyöstä koskien junioreiden urheilijaksi kasvamista.

Ilkka Santahuhta suunnittelee yhteistyössä seuran työntekijöiden ja valmentajien kanssa seuran fysiikkapolun huomioiden eri ikäluokkien herkkyyskaudet. Yhteistyöhön kuuluu, että Santahuhta huolehtii myös fysiikkalinjauksen jalkauttamisesta eri ikäluokkiin kouluttamalla valmentajat sekä toimimalla heidän tukihenkilönä.

Santahuhta tulee suunnittelemaan seuran ravinto-ohjeistukset sekä luennoimaan niistä pelaajille, vanhemmille sekä toimihenkilöille.

Santahuhta tulee suunnittelemaan myös pelaajien urheilijaksi kasvamisen polun, jossa otetaan huomioon fyysisen harjoittelun lisäksi myös ravinnon, levon ja oikeanlaisen asenteen merkitys.

- Olen erittäin tyytyväinen, että saamme Ilkan kaltaisen ammattilaisen organisaatiomme avuksi. Olen vakuuttunut, että Ilkka pystyy tuomaan organisaatioomme paljon positiivisia asioita pelaajien, valmentajien ja vanhempien tueksi, Ässien valmennuspäällikkö Jaakko Välimaa kommentoi.

- Olen innoissani tästä mahdollisuudesta. Olen työskennellyt ammattiurheilijoiden, nuorten ja lasten parissa ja onkin hienoa päästä käyttämään ammattitaitoani Ässien kaltaisessa huippuorganisaatiossa, Ilkka Santahuhta kommentoi.

Yli 10 vuotta Personal Trainerina toiminut Ilkka Santahuhta on myös entinen ammattiurheilija, joka on pelannut jalkapalloa Veikkausliigassa ja Ykkösessä 14 vuoden ajan.

Katso lisää Ilkka Santahuhta Coaching -toiminnasta: http://www.isc.fi


   
Lisää uutisia
Porin Ässät ry
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
Kategoriat